winkelinrichting

 Informatie Steigerhout

Steigerhout is een veelzijdig en populair materiaal dat veel wordt gebruikt in de meubelindustrie. Het is een type hout dat oorspronkelijk werd gebruikt in de bouw van steigers, maar tegenwoordig is het ook geliefd vanwege zijn robuuste, warme uitstraling en duurzaamheid.

cafetariarestaurants

Informatie Behandelingen

Een behandeling voor je steigerhouten tuinmeubel is erg belangrijk. Hier kun je terug vinden welke behandelingen wij aanbieden en hoe dit eruit ziet op oud steigerhout en nieuw steigerhout. 

winkelinrichting

 Informatie Kussens

Hier vind je meer informatie over onze tuinkussens, de outdoor kussens die je gerust buiten kunt laten tijdens een regenbui. Voorzien van de unieke All-Weather kwaliteiten. Met keuze uit meer als 40 kleuren zit er altijd wel een kleur bij die naar jouw smaak is! 

cafetariarestaurants

Inspiratie Foto's

Wij hebben al veel mooie tuinmeubelen mogen leveren aan onze klanten. Je vindt hier vele foto's van geleverde tuinmeubelen met daarbij een beschrijving van welke houtsoort het gemaakt is, of het voorzien is van een eventuele behandeling en de kleur van de kussenset. Zo kun je goed inschatten hoe de kleur tuinkussens eruit zien op de verschillende houtsoorten en behandelingen.