Dé Steigerhoutlounge

In 2012 is het team van Dé Steigerhoutlounge begonnen met het maken van tuinmeubelen van voornamelijk steigerhout. Wij hebben het volledige productieproces in eigen beheer en kunnen zodoende alle meubelen naar wens van de klant aanpassen.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daardoor  zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot de grootste speler in steigerhouten (tuin)meubelen.  Inmiddels hebben we tienduizenden meubelen mogen produceren voor de particuliere en zakelijke markt. 

Wat mag je van ons verwachten?


Wij besteden uiterste zorg aan al onze (tuin)meubelen. Dit doen wij op basis van puur vakmanschap en liefde voor het vak. 

Je kunt er van verzekerd zijn dat wij al onze meubelen op ambachtelijke wijze maken en de hoogste eisen stellen aan de kwaliteit. Dit kun je terug zien in de afwerking van al onze binnen- en buitenmeubelen.

100% Handmade 

Al onze meubelen en tuinkussens worden handmatig vervaardigd in onze eigen atelier in België. Wij gebruiken uitsluitend materialen uit de regio. Dat maakt het nog eens zeer ecologisch!


Op onze inspiratie pagina kun je vele voorbeelden zien wat wij eerder hebben geleverd. Of het nu voor een restaurant, cafe of voor in de tuin is, wij willen iedereen de ultieme ervaring laten beleven!

 
Team Dé Steigerhoutlounge,