winkelinrichting

Winkelinrichting

De sfeer in je winkel is erg belangrijk. Met steigerhouten loungemeubelen, creëer je een uitnodigende en warme omgeving! Wij helpen je graag met het realiseren of re-stylen van je winkel!

restaurants

Restaurants

Lekker eten, goede service en een mooie inrichting. Dé basis voor een succesformule. Met onze comfortabele steigerhouten loungemeubelen weet je zeker dat het goed zit. Met onze all weather kussens heb je keuze uit meer als 40 kleuren!

cafetariarestaurants

Cafetaria

Bij je cafetaria wil je dat je klanten zich uitgenodigd voelen om bij jouw plaats te nemen. Trek de aandacht met onze steigerhouten loungemeubelen! Het zorgt tevens voor een sfeervolle en comfortabele uitstaling. 

 
 
 

 Zakelijke steigerhouten tuinmeubelen

Wil je jouw bedrijf graag in een nieuw jasje steken? Dan ben je bij Dé Steigerhoutlounge aan het goede adres! Wij hebben al meer als 10 jaar ervaring in het re-stylen en inrichten van bedrijven. Wij kunnen de volledige inrichting verzorgen van jouw strandpaviljoen, cafetaria, restaurant of winkel! Voor een lounge-ervaring kun je kiezen uit vele loungesets en hoekbanken waar de klanten heerlijk kunnen genieten van een drankje. Met een outdoor kussensset trek je de aandacht en de kussens kunnen ook voorzien worden van jullie logo! Ook andere gebruiksvriendelijke opties zijn mogelijk voor de buitenkussens, zoals lusjes of klitteband zodat alles goed en netjes op zijn plaats blijft. Ook voor steigerhouten tafels, barsets en tuinsets, steigerhouten banken en stoelen en plantenbakken zit je bij ons goed!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden! Wij helpen je graag met meedenken!

 

winkelinrichting

 
 

winkelinrichting

 Horeca Terrasmeubilair

Maak het verschil met steigerhouten horeca terrasmeubilair! Met onze steigerhouten meubelen creëer je een warme en uitnodigende uitstraling waardoor klanten zich uitgenodigd voelen om bij jou plaats te nemen! De sfeer en de uitstraling van jouw terras is natuurlijk erg belangrijk, daarom bieden wij een breedt assortiment aan terrasmeubilair voor de horeca. Zoals steigerhouten tafels en bijbehorende banken en stoelen voor eetgelegenheden. Steigerhouten hoekbanken, loungebanken en loungestoelen als eye-cather waardoor je voor klanten niet meer over het hoofd te zien bent! Wie wilt er nou niet op een comforabele lounge hoekbank plaats nemen? Het kan nog een uitdaging zijn om de meubels goed op elkaar af te stemmen, wij helpen daarom graag mee!

Onze medewerkers helpen je graag met de indeling van je terras, afgestemd op je wensen en budget! 

klantenservice Meer informatie over de mogelijkheden?

  
+32 (0) 14 395 242Ma t/m Do: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 13:00
 
           
             
MAIL ONS